maanantai 20. toukokuuta 2013

ette kyl usko tätä :D jäätävä stoori valkosen miehen ahdingosta


Heippa
Ostin tänään Mannerheimintie 150:n Siwasta jäätelön, lempparijäätelöni eli: vaniljajäätelö-Puffetin. Tulin kotiin syömään sitä (ulkona oli 25 C lämmintä, kauden ensimmäiset hyvät lämmöt, siksi jäätelö) ja avasin Puffet -jäätelöpaketin ja yllätyin: yhdestä leivästä puuttuui päädystä reilu senttimetri leipää, eli se oli vajaa.

Tarkistin, että olisikos se puuttuva leivänpalanen sitten jäänyt kääreisiin, jotka niin innokkaasti riisuin. Ei ollut, ja puuttuva osa olikin täytetty vaniljajäätelöllä.

Liitteenä löydätte kuvan kyseisestä vanilja-Puffet -jäätelövoileivästä.

Olisi tietenkin ollut kiva saada ehjä ja kokonainen Puffet -jäätelövoileipä. En ole vihainen, olen vain pettynyt.

Tiedustelenkin tässä nyt mahdollisuutta korvaavaan vaniljajäätelötäytteiseen Puffet -jäätelövoileipään:


Onko mahdollista saada korvaava vaniljajäätelötäytteinen Puffet jäätelövoileipä?


Ystävällisin terveisin


Siis :D meikämandoliinille kyl sattuu ja tapahtuu!!! Laitoin eilen ton sähköpostiviestin nestlen kuluttajapalveluun :D jumalauta et pisti vihaks ku en saanu ees kokonaista leipää :D ei pieni ihminen voi mitää suurten monikansallisten Firmojen ja kansanedustajien ja helteen edessä, siis pakko vähän pistää kansalaisaktivismia ja protestia liikkeelle et muistetaan et meitä matti meikäläisiä ja daavid duunareitaki on olemassa



nyt ryppyilitte väärällä jätkälle...iha oikeesti luuliks ne et mä en huomaa tota ???? vittu kuka ees täyttää ton aukon vaniljajäätelöllä? se on iha eriväristä!! ois ees laittanu suklaajäätelöö ku se on samanväristä ku se leipä!!! tai mitä tahansa muuta ku tummanruskeen VASTAKOHTA on valkonen!! 





Puffetin äiät jos kuuntelette tätä nii täs ois niinku asiakkuus vaakalaudalla..... paree tulla vastaus ja jotain tyylii etukuponkeja ja semmosii muute vien mun rahat muualle... eikä oo uhkaus ku todellisuus, tajuutsä. sit laitoin viel osotteen toho et ei tarvi ees mitää esileikkisähköposteja, suoraa vaa puffetit tosta luukusta inee ja pikkase täysii...

ps tekstis oli kyl pieni huiaus, ku lempi jäde on Twister, se o paras kaikista, mut ajattelin et jos huiaan nii ne antaa herkemmin massii ja kaikkee ilmast sälää :D (((puffetin äiät älkää lukeko tota edellistä)))

3 kommenttia:

  1. Ostat väärää jädee vääräst kaupast. Syyta ittees.

    VastaaPoista
  2. jahas siel itse alepan toimitusjohtaja?? tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj tj

    VastaaPoista
  3. Puffet ei oo kenenkään lempijäde, kyl puffetäiät sen varmaan itekki tietää :D

    VastaaPoista